Tiedote kesä 2022

HYVÄT WINGISTIT                                                                                             27.4.2022

Lumisen talven selkä on taittunut ja kevättä kohti mennään. Koronakin alkaa vähitellen olla nujerrettu. Varmaankin osa teistä on alkanut laittamaan pyörää ajokuntoon ja osa lienee jo ehtinyt ajamaan ensikilometrit. Minulla asia on perinteisesti suunnittelun asteella, kun vuorokaudessa loppuu tänäkin keväänä tunnit kesken.

On aika suunnata katsetta kesään. Vaikka polttoaineen hinta on pilvissä, niin voisimme tavata 1 – 3 kokoontumisen merkeissä.  Ehdotuksia kokoontumispaikoista ja ajankohdasta otan mielelläni vastaa. On ehdotettu ensimmäiseksi kokoontumiseksi 3-5.6, Posio. Ehdotuksia otetaan vastaan 8.5 asti. Sitten tiedotetaan lisää kesän suunnitelmista. Syyskokoontumisen ehdottaisin pidettäväksi perinteisesti Tommolansalmen leirintäalueella elokuun lopun tai syyskuun alun viikonloppuna.

Kerhon tilinumero on vaihtunut. Uusi tilinumero on:

Etelä-Karjalan Osuuspankki / Wanhat Wingit

FI21 5620 0920 6837 69

Halutessasi voit muistaa kerhoa 20 € kannatusmaksulla. Laita maksun viestikenttään nimesi tunnisteeksi.

Terveisin Juha & Heikki

Comments are closed.