Kerhokirje, marraskuu -18

Hyvät Wingistit!

Taas on meiltä joiltakin yksi ajokausi päättynyt. Rohkeimmat ajelee tietenkin läpi talven kelistä piittaamatta.
Mennyt kesä oli kyllä harrastuksemme kannalta tosi hyvä, eikä kelejä voi ainakaan syyttää, jos ajokilometrejä ei tullut. Tuntui kyllä välillä jo liian lämpimältä olla Wingit hyvän katteen takana. Oma pyöränikin ilmeisesti tykkäsi huonoa, kun sulatti laturin johdot. Onneksi ei pahempaa!

Kesän kokoontumisissa tavattiin tuttuja ja kehuttiin pyöriä, mutta missä vika, kun osallistumiset meidän kokoontumisiin on aika heikkoa? Onko kokoontumisia jo liikaa kalenterissa, onko ajankohdat vääriä, onko paikat vääriä vai mikä vikana? Tänä kesänä oli kerholla vai yksi tapaaminen ja kävijöitä n. 15 henkeä.
Olisi kiva kuulla palautetta, jotta saisimme enemmän osallistujia toimintaan.

Tänä vuonna olemme päättäneet järjestää ajokauden avajaiset 7. – 9.06.2019. Tarjouspyyntö on lähetetty Rokuan hoville Utajärvelle ja elokuussa Tommolansalmella. Muitakin paikkoja toivotaan esitettäväksi ja muitakin kokoontumisia toivotaan järjestettäväksi kerholaisten toimesta.

Syksyllä on aika taas valita kerholle toimihenkilöt eli sihteeri ja puheenjohtaja. Toivon todella, että aktiivisia henkilöitä ilmottautuu näihin tehtäviin. Syyskokous tullaan pitämään syyskokoontumisen yhteydessä eli toivotaan runsasta osanottoa tästäkin syystä.

Kerhon taloudellinen tilanne on hyvä, tilillä on 2409,43 €, mutta tänä vuonna on kannatusmaksuja tullut todella vähän. Kerho on maksanut saunan viime kesän kokoontumisesta. Tulokahvien osalta oli sekaannusta leirintäalueen pitäjän puolelta ja pahoittelut siitä kaikille!!! Petrataan asiat tulevana kesänä!

Uuden tietosuojalain takia olemme valitettavasti joutuneet poistamaan jäsenrekisterimme yleisestä jaosta. Jos joku haluaa sen itselleen, voin lähettää sen s-postin kautta pyydettäessä. Muutenkin minut ja Juhan saa parhaiten kiinni s-postin kautta.

Toivotamme kaikille mukavaa syksyä ja tavataan viimeistään ensi kesänä!!!

Juha ja Risto

PS. Kerhotakkien saaminen etenee ja ilmoitamme asiasta, kun saamme sopivan mallin !

WINGI ON TEIDEN KINGI

Comments are closed.