PJ:n & sihteerin tervehdys kaudelle -18

Omasta mielestäni vaikein aika vuodesta on taas jotenkin selvitetty ja kohti kevättä olemme taas menossa. Jostain syystä minulle on tuo syksy aivan myrkkyä. Ajelut takana ja pitkältä tuntuva aika ilman ajeluja odottaa. Itse en ole talviajelun harrastaja, joten ajohaluja en pääse silloin tyydyttämään. Muutenkin viime kesän ajelut eivät paljon miellyttäneet. VETTÄ, VETTÄ JA VETTÄ.

Olikohan ne kesän kelit osasyy siihen, ettei meidän kokoontumisissa ollut kovinkaan montaa osallistujaa. Kesäkokoontuminen Lieksassa kokosi vain 11 rohkeaa katselemaan Kolin maisemia. Paikka oli ihan hyvä ja lisää olisi kovasti sopinut. Syksyllä meitä oli vain kuusi.

Kuten pöytäkirjasta näkyy, jatkavat samat vetäjät uudelle kaksivuotis kaudelle ja suuri toive on jäsenistön aktivoituminen yhteisen harrastuksen parissa. Kerhosivujen käyttöä voivat kaikki lisätä ja ilmoittaa tapahtumista ja ylimääräisistä tavaroista. Kerhotavaroiden myynti jatkuu AREKA:ssa ja kaikenlaista apua tarjoavat yhteistyökumppanimme. Ottakaa yhteyttä.

Kuten Somerolla sovittiin, emme järjestä virallisia ajokauden avajaisia ja päättäjäisiä vaan ainoastaan kesäkokoontumisen. Paikka selviää piakkoin.

AREKAN järjestämä telttakokoontuminen ei viime kesänä saanut osallistujia liikkeelle, mutta yritämme vielä tänä kesänä uusiksi. Eli 29.06. – 01.07.2018 samassa paikassa on motoristit koolla. Tervetuloa sinne rupattelemaan mukavassa porukassa.

Oma kesäkokoontuminen on sitten 03. – 05.08.2018!!! Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Varatkaa kuitenkin aika jo omiin kalentereihinne.

Kaikki, jotka keksivät jonkin hyvän leirintäalueen voivat ilmoitella vapaista tapaamisista meille niin ilmoitamme niistä jäsenillemme nopeasti s-postilla. Toivottavasti näitä tapahtumia tulee kesän mittaan.

Sitten vielä muistutus kerhon kannatusmaksusta eli 20,- euroa tilille FI47 5138 0820 0209 19 !!!

Varmaan monelle eräänlainen kauden avaus on MP18 eli moottoripyöränäyttely Helsingissä. Esillä on ilmeisesti uusi GL 1800 malli, jossa on aika paljon uutta ja näkyvää muutosta. Toivottavasti sekin jatkaa Wingin voittokulkua yhtenä hienoimmista kaksipyöräisistä maailmassa.

WINGI ON TEIDEN KINGI

Risto ja Juha

Comments are closed.